Spa Resort, spa resort Romania, spa resort Turcia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Spa Resort
Spa resort 2 stele (9)
Spa resort 3 stele (172)
Spa resort 4 stele (427)
Spa resort 5 stele (336)
performax
Tip unitate
Hotel cu spa (621)
Pensiune cu spa (14)
Vila cu spa (2)
Apartament cu spa (30)
Hostel cu spa (1)
Resort cu spa (276)
Facilitati Hoteluri
Facilitati Camere
Activitati sportive
Tipuri Hotel
Schi/Sporturi de iarna (54)
Plaja/Malul marii (526)
Romantic/Luna de miere (464)
Relaxare/Wellness & Spa (685)
Familie (593)
Buget/Excursionisti (23)
Hotel de Lux (261)
Excursie in oras (212)
Magazine (46)
Afaceri (526)
Sporturi (234)
Natura/Animale salbatice (63)

Hoteluri cu Spa, Resorturi 

SpaResort.ro pune la dispozitia dumneavoastra detalii si informatii complete a hotelurilor din Romania, care au in dotare Centru Wellness & Spa, precum si servicii si facilitati a unui adevarat resort, astfel incat alegerea unui hotel resort in Romania sa fie lipsita de dificultati. Astfel, pe SpaResort.ro puteti gasii informatii precise, cu privire la structura, serviciile si facilitatile hotelurilor cu trei, patru si cinci stele, fiind prezentate si hotelurile resort care sunt deschise in perioda sezonului de iarna. In afara de informatii si detalii despre unitatile de cazare. SpaResort.ro ofera informatii despre tratamente corporale si faciale, sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, sala de fitness, piscina interioara sau piscina exterioara. Hotelul resort ofera posibilitatea clientilor sai de a petrece un sejur linistit si relaxant, o parte din ele departe de aglomeratia urbana sau chiar in oras special pentru oamenii de afaceri care vin in interes de serviciu, dar si pentru relaxare. Mare parte din hotelurile resort sunt localizate in locuri linistite, intime, avand suprafete mari.
SpaResort.ro este un concept nou in Romania si speram ca detalii si informatiile prezentate de noi, sa va ajute pentru alegerea unui concediu sau sejur relaxant in fuctie de criteriile dumneavoastra de selectie.

hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Alpin Resort Poiana Brasov

Hotelul Alpin Resort**** este una dintre cele mai bune variante de cazare din statiunea Poiana Brasov, fiind recent renovat. Inconjurat de un peisaj naatural, Hotelul Alpin ofera privelisti montane magnifice si camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu.

Nou! Alpin Vitarium Spa & piscina semiolimpica- un concept modern...

The Garden Resort Moeciu

The Garden Resort**** din Moeciu de Jos este situat in munti la 1035 m altitudine, ofera o priveliste minunata asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Padina, oferind conditii de cazare cosmopolitane.

Hotel Puflene Murighiol

Puflene Resort din Murighiol este singurul resort din Delta Dunarii care ofera posibilitati multiple de relaxare si dispun de cele mai bune conditii de cazare. El se intinde pe o suprafata de 7.5 hectare si reprezinta noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea...

Resort Vox Maris Costinesti

Complexul Hotelier Vox Maris Nr.1 Club Resort****/*** se intinde pe o suprafata de 7 hectare, intr-o zona privilegiata a statiunii Costinesti si ofera servicii si facilitati de calitate, in camere decorate cu eleganta, pentru a crea o atmosfera relaxanta. De asemenea, Complexul Hotelier Vox Maris Nr.1 Club Resort****/*** imbina necesitatile...

Danubius Health Spa Resort Sovata Sovata

Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata**** din Sovata este singurul hotel de 4* din localitate si a fost votat ca cel mai bun hotel din Romania in anul 2004 datorita conditiilor de cazare si bazei proprii de tratament. Hotelul a fost complet renovat si ofera clientilor sai conditii de cazare moderne,...

Germisara Resort & Spa Geoagiu Bai

Hotelul Germisara Resort & Spa**** din Geoagiu Bai a fost complet renovat in anul 2006 si s-a impus pe piata turismului balnear, wellness si spa, devenind o destinatie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitate ridicata a serviciilor, odihna, refacere, cat si pentru oamenii de afacere care organizeaza conferinte, sedinte, team building.

Hotel Aurelius Poiana Brasov

Hotelul Aurelius***** din Poiana Brasov face parte din lantul hotelier "Imparatul Romanilor" alaturi de Hotel Parc- Arad, Hotel Carpati-Bucuresti, Imparatul Romanilor- Sibiu, Hotel Cetate- Alba Iulia. Hotelul Aurelius este unul dintre cele mai luxoase hoteluri de 5* din Poiana Brasov construit in 2006, aduce rafinament si ofera o panorama unica spre partia de schi de pe muntele Postavaru.

Marina Regia Residence - Arena Regia Hotel & Spa Mamaia Nord

Resort Arena Regia Hotel & Spa***** a fost inaugurat in anul 2011 si face parte din Resortul Marina Regia Residence, impreuna cu 20 de vile si Hotelul Arcadia. Aceasta unitate de cazare impresioneaza prin rafinament si eleganta, motiv pentru care este considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri de 5*...

SEO